USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Боєць з Волині перевірив на собі неякісний бронежилет

8 Грудня 2014 10:04
Військовослужбовець із Нововолинська, який повернувся з зони АТО, привіз прострілений бронежилет, щоб повернути назад підприємцю Хасану, - інформує БУГ.

Бронежилет солдату купувала дружина у Нововолинську, допоміг їй Хасан за 5200 гривень. На полігоні в Миколаєві пластини жилета не витримали кулі калібру 5,45. Вояка Володимир півроку носив з собою дірявого бронежилета для того, щоб одного дня повернути його назад.

Продавець магазину Хасан тривалий час сперечався із воякою та його друзями, які теж прийшли підтримати Володимира. Зі слів Хасана, пластина бронежилету належить підприємству, з яким у них вже зараз триває суд. Очевидно, що це не перший випадок комплектації бронежилета неякісними пластинами.

А кожна така умовна «броня» - це життя кожного українця.
Увага! Відео містить нецензурну лексику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
віктор Показати IP 8 Грудня 2014 10:54
який суд? *** ...йде війна з московією а вони ** нажитись захотіли...а хасан с*ка ще й сперечається...
петя Показати IP 8 Грудня 2014 10:58
зробиш добро то ще ображати будуть
Наталія Показати IP 8 Грудня 2014 11:24
Броніки треба перевіряти прямо на торгашах, тоді будуть мати відповідальність і страх. А то падлюки тільки гроші заробляють на війні!
АЙ-ЯЯЙ Показати IP 8 Грудня 2014 13:24
Волонтери з Рівненщини зловили солдатів-мародерів із зони АТО (відео)
Анонім Показати IP 8 Грудня 2014 13:45
Волонтери з Рівненщини зловили солдатів-мародерів із зони АТО (відео) Рубрика: Новини Рівненщини — Автор: ZDOLBUNIV.COM — 11.11.2014 Волонтери з Рівненщини зловили солдатів-мародерів з зони АТО Волонтери з Рівненщини зловили солдатів-мародерів з зони АТО Те, що ви побачите, переглянувши відеоматеріал, може шокувати і розчарувати. Проте краще гірка правда, ніж ілюзії. Це відео було зняте в неділю, 9 листопада, зранку на автовокзалі міста Рівного. Передісторія така: волонтери з Кузнєцовська їздили на Схід. Повертаючись, у Краматорську взяли додому «відпускників» з окремого мотопіхотного батальйону (колишня «Горинь»). Справа звична – всі волонтери підвозять хлопців додому. Але цього разу бус зламався, і довелося перевантажувати речі в інший транспортний засіб. Тоді волонтери й побачили, що везуть у відпустку хлопці. Доставивши бійців до Рівного, зателефонували здолбунівським і рівненським волонтерам. Приїхали Світлана Ніколіна, Вікторія Лех, Вікторія Шинкаренко, Оксана Майструк. Спілкуватися і усвідомлювати побачене було складно. Нова бензопилка, не розпаковані намети і спальники, термобілизна, маскувальна сітка… Та зрештою, все є на відео… Пояснити, куди, кому і навіщо все це добро, зібране людьми по крихті, вони везуть, хлопці не змогли. IMG_0555 Сумніви в тому, чи варто це розміщувати, були, і серйозні. З одного боку, частина людей може зневіритись у необхідності допомоги солдатам. З іншого боку, переважна більшість наших бійців – герої і самовіддані захисники України. А такі «кадри» лише ганьблять армію. Промовчимо – дехто подумає, що так можна. Війна все спише?.. Більшість наших здолбунівських волонтерів вирішила, що відео має бути оприлюднене. Чи зацікавиться ним військова прокуратура, побачимо. До речі, майже всі мішки, торби і сумки були підписані для Любого – одного з бійців батальйону, який зараз у госпіталі. З ним розмовляла телефоном Шинкаренко, будь-яку свою причетність до цих речей він заперечував. Як би там не було, а хтось ці речі пакував, комусь сюди віз. Тому хто конкретно винен у мародерстві, хто організатор і виконавець «схеми» – справа відповідних органів. Ми лише зафіксували те, що відбулось. Насамкінець зазначимо, що бородатий солдат у формі має прізвище Соловей, і свого часу працював начальником корецької міліції. Так що зганьбив не лише армію, а й своїх попередніх колег.
Онаним до Анонім Показати IP 8 Грудня 2014 15:22
Вброс..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus