USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Біля Луцька зловили «Рено» з наркотиками. ВІДЕО

7 Квітня 2011 15:32
Поблизу луцька працівники ДАІ завдяки бездоріжжю наздогнали автомобіль «Рено-Кенго», на борту якого були наркотики.
Правоохоронці переслідували транспортний засіб півгодини. Зловмисник не підкорявся і його довелося загнати на бездоріжжя. Про це інформує НТН.
Лише дивом 20-річний водій легковика уникнув зіткнення. Вулицями мчав на швидкості 90 кілометрів за годину, ігноруючи і пішоходів, і автомобілі.
«Заїхавши у село і повернувши на поле, загруз, бо там було болото і вода, – розповів інспектор управління ДАІ у Волинській області Олександр Паламарчук. – І там вже працівники ДАІ його наздогнали. Визвали слідчо-оперативну групу, почали обшук, і в його ході було знайдено як у водія, так і пасажира, наркотичні засоби».
В автомобілі та кишенях наркокур'єрів правоохоронці знайшли наркотиків на кількадесят тисяч. Тут були і амфетаміни, і канабіс, і навіть 2 грами героїну.
Хлопці кажуть, що тікали, бо злякались.
Окрім наркотиків, у барсетках затриманих міліція знайшла понад шість тисяч гривень та документи сторонніх осіб.
Оперативники припускають: вони належать спільникам дилерів, котрі затягли із реалізацією зілля. Чи так це насправді – з'ясовує слідство.
«Даних осіб було доставлено до управління Міністерства внутрішніх справ. Автомобіль затримано на арештмайданчику. У водія у кишені було виявлено невідому речовину у вигляді порошку рожевого кольору, а в сумці пасажира – зелену траву у маленькому кульку», – каже Паламарчук.
За словами правоохоронців, від початку року на наркотиках у Луцьку вже попалися майже чотири десятки осіб.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus