USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Батько і син з Волині пліч-о-пліч захищатимуть Україну на сході

11 Липня 2015 09:00
Дев’ятеро мобілізованих Любомльського району та троє – із Шацього району після урочистих проводів відправилися до навчальних центрів. Доброволець Руслан Карпук поїхав до Луцька разом зі своїм батьком. Михайло Карпук був призваний на військову службу дещо раніше за сина і приїхав додому у короткострокову відпустку, щоб підтримати сина – справжнього патріота України – в його нелегкому й відповідальному виборі.

Про це йдеться на офіційному сайті Шацької РДА.

Так, 9 липня в рамках шостої хвилі часткової мобілізації ряди Збройних Сил України поповнили троє жителів Шацького району: Микола Горніч (село Голядин), Микола Бондарук (село Омеляне), Руслан Карпук (села Піща).



Традиційно біля Шацької райдержадміністрації легкої служби і якнайшвидшого закінчення війни побажали військовозобов’язаним представники райдержадміністрації, районної ради та вручив пакети з продуктами і речами першої необхідності Адам Дударчук, голова громадської ради, що діє при райдержадміністрації.

Супроводжували майбутніх бійців доЛюбомля голова Шацької районної ради Сергій Віннічук та волонтери.

На плацу Любомльського об’єднаного військового комісаріату до солдат з напутніми словами звернулися радник голови облдержадміністрації Микола Пархомук, голова Любомльської районної ради Микола Сушик та голова Шацької районної ради Сергій Віннічук, які побажали повернутися додому цілими і неушкодженими.

Відповідний наказ про призов по мобілізації зачитав тимчасово виконувач обов’язків Любомльського військового комісара Роман Гузь. З його слів, хлопці поповнять лави Держприкордонслужби та Сухопутних військ ЗСУ.

Настоятель парафії св. Архистратига Михаїла отець Віктор Возняк благословив бійців молитвою і святою водою та вручив кожному іконки, які оберігатимуть їх під час служби, а волонтери традиційно пов’язали на плечі захисникам Державний Прапор України.

Бережи, Господи, наших захисників!



Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 9 липня у Ківерцях проводжали 15 мобілізованих до лав Збройних сил України у рамках шостої хвилі часткової мобілізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus