USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Арештували «фури», якими привезли львівське сміття на Волинь

12 Травня 2017 19:58
На вимогу прокурорів вантажні автомобілі, які привезли сміття зі Львова на Волинь, арештували. У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області

Прокурори Горохівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні про забруднення земель відходами, що створило небезпеку для довкілля (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 239 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що в ніч на 09 травня 2017 року на території лісового масиву Берестечківського лісництва неподалік села Піски Горохівського району Волинської області невідомі особи, використовуючи вантажні транспортні засоби, незаконно розвантажили тверді побутові відходи, привезені з міста Львів, чим створили небезпеку для довкілля.


Вантажівки з причепами було зупинено працівниками патрульної поліції неподалік від місця розвантаження сміття, коли вони приїхали розвантажувати наступну партію. Нині вони перебувають на майданчику тимчасового зберігання транспортних засобів Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКІ ЛІСИ ЗАСИПАНІ ЛЬВІВСЬКИМ СМІТТЯМ. ВІДЕО

Сьогодні на вимогу прокурорів на ці автомобілі накладено арешт. У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 10 травня близько третьої години ночі в селі Піски працівники групи реагування патрульної поліції спільно із лісівниками зупинили чотири підозрілих фури. Вантажівки, відповідно до товаротранспортних накладних, перевозили сміття зі Львова до Києва та намагалися розвантажити його в невстановленому місці, на території колишньої військової частини.

Окрім цього, 9 травня відходи зі Львова виявили на цьому ж місці - натериторії Пісківської сільської ради. А перший випадок скидання сміття на Горохівщині зафіксували 24 березня в межах Холонівської сільради, поблизу Мар'янівки, коли в селищі посеред білого дня висипали машину львівського сміття.

Усі автомобілі на київській реєстрації. Вони, а це два автомобіля «DAF», «Volvo» та «Scania», належать київському підприємцю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дмитро Показати IP 12 Травня 2017 23:12
кофіскувати машини на користь громади куди вивезене сміття
Лучанин до дмитро Показати IP 13 Травня 2017 10:23
Нехай сам водій бере в руки лопату і загружає те сміття яке привіз і скинув на нашу землю і везе назад звідки привіз!Так буде справедливо!
Іван Показати IP 13 Травня 2017 07:07
Згіден
Сашка до Іван Показати IP 13 Травня 2017 11:15
Згоден
777 Показати IP 13 Травня 2017 07:55
їх скоро відпустять...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus