USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Mercedes зніс з дороги BMW у Рожищі. Подробиці ДТП

4 Грудня 2017 13:36
В Рожищенському відділі поліції зазначають, що близько 14:11 год на вулиці Мазепи, при в’їзді у місто Рожище з села Копачівка Рожищенського району трапилась ДТП за участю двох автомобілів марок «BMW» та «Mercedes – Benz», пише Район.Рожище.

Водій автомобіля «Mercedes – Benz», 21-річний рожищанин Вадим, виїжджаючи з вулиці Мазепи, маючи намір рухатись в село Копачівка Рожищенського району, не врахував несприятливих погодних умов, не оцінив належним чином дорожню обстановку та не вибрав безпечної швидкості, в результаті чого не впорався з кермуванням та допустив зіткнення з автомобілем марки «BMW», який рухався у зустрічному напрямку руху.

За кермом BMW був 48-річний мешканець іншої країни.

Внаслідок ДТП жодна особа не постраждала. Автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

В діях водія «Mercedes – Benz» вбачаються ознаки адмінвідповідальності. Відповідно був складений адмінпротокол і водію доведеться сплатити штраф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus