USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

G20: у Гамбурзі поліція водометами розігнала мітингувальників

5 Липня 2017 08:46
У німецькому Гамбурзі поліція водометами розігнала з міських вулиць демонстрантів. До міста може загалом приїхати до 10 тисяч мітингарів.

Про це повідомляє ТСН. Ранок.

Тисячі людей приїхали до Гамбурга, аби виступити проти саміту "Великої двадцятки". Серед протестувальників є антиглобалісти, представники лівих партій та активісти еко-руху. Поліцейські вже заявили, що готуються до найгірших сценаріїв.

За даними німецьких спецслужб, до міста може завітати до 10 тисяч протестувальників - потенційно здатних зірвати зустріч лідерів G20, яка почнеться вже 7 липня. Аби цього не сталося, у Гамбурзі запровадили посилені заходи безпеки. Зокрема, у місті працюватиме 20 тисяч поліцейських.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Астанавитесь Показати IP 5 Липня 2017 10:46
Они же дети!!!
Ги-ги Показати IP 5 Липня 2017 10:58
а Янукович не знав що так можна...
Ярина Велих Показати IP 5 Липня 2017 11:48
Я собі уявляю, який би піднявся вой, якби Янукович розігнав майдан, як в Європі. Вонижедіти!!!!!! Згвалтували Україну, отримали безвіз та поїхали до Європи працювати нелегально, але це тільки ті, що не воювали на Донбасі або ж повернулися на своїх ногах і з обома руками. А їхнім батькам держава з держбюджету повинна пенсії виплачувати, з бюджету фінансувати школи, лікарні, поліклініки,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus