USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

BMW влетіло в паркан та потрощило стіну будинку

8 Липня 2015 19:29
О 1:20 ночі, 8 липня, на вулиці Луцькій, що у Володимирі-Волинському, трапилась дорожньо-транспортна пригода. Водій, 1991-го року народження, не вибравши безпечної швидкості та не врахувавши дорожню ситуацію, в’їхав у паркан будинку №56. Перевернувшись, авто влетіло у ріг самого будинку. Помешкання зазнало значних пошкоджень, - про це пише БУГ.

Працівники Волинської Державтоінспекції зазначили, що автомобіль BMW 320 після зіткнення особливо не постраждав.

Зі слів працівників ВДАІ, 24-річний водій та пасажир є мешканцями Володимира-Волинського. За допомогою в медичні установи вони не зверталися. «Водій не вибрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожню обстановку. Це і спричинило дорожньо-транспортну пригоду», – зазначає черговий Волинської державтоінспекції.

Додамо, мешканці вулиці Луцької у Володимирі-Волинському вже неодноразово скаржилися на швидкий рух автівок. Тут пролягає відрізок траси на Ягодин.

Військовий пенсіонер Василь Стахурський був очевидцем нп. Він розповів: «Посеред ночі, приблизно о 1-й годині почувся гуркіт. Встав, вибіг із хати та підійшов до сусідського будинку, що на Луцькій, 56. Побачив: машина перевернута, будинок розбитий. Із автомобіля йшла пара хлопців. Патрульні відганяли людей від місця події, бо думали, що може вибухнути».

Василь Стахурський показав сліди від шини автомобіля. Він припускає, що вони могли лопнути.


Сусідка Василя пані Оксана, своєю чергою, розповіла журналістам, що приблизно о 1:20 ночі відбулась аварія. «Я спочатку не могла зрозуміти, що це було. Коли вийшла на вулицю – побачила працівників МНС та ДАІ», – прокоментувала жінка.

Очевидці також розповіли, що у автомобілі знаходилося 2 хлопці. Рухались вони на BMW із польськими номерами.


Окрім того, свідки повідомили, що у водія під час тесту на визначення рівню алкоголю працівники ДАІ нібито зафіксували 0,12 проміле у крові. Відповідно до п. 2.7 Інструкції про виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, в Україні допустима норма алкоголю у водія – 0,2 проміле.

Однак, представники чергової частини Волинської Державтоінспекції нічого не зазначають про те, чи водій BMW був напідпитку.

Наразі деталі ДТП на вулиці Луцькій у Володимирі-Волинському встановлюються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Житель Показати IP 8 Липня 2015 20:27
У Володимирі-Волинському бувають постійні "гонки", а князь Саган, на жаль, на це не звертає уваги.
Бубочка Показати IP 8 Липня 2015 23:19
Особливо на мотоциклах. Де ДАІ? Вночі спати не можливо
Бабочка до Бубочка Показати IP 9 Липня 2015 11:03
Натягніть через дорогу між двома стовпами товсту лєску на висоті грудної клітини сидячого на мотоциклі і знімайте їх падіння прихованою камерою.
Джмол до Бабочка Показати IP 9 Липня 2015 12:43
Ви знаєте - колись сказав такому мотоциклісту, що так зроблю. Гуркіт від його драндулєта пропав на наступний же день.
Тарас Показати IP 8 Липня 2015 23:25
Понакупляють на польських номерах машин і їздять панти ганяють
Укроп Показати IP 9 Липня 2015 01:58
коментар було видалено
2222 Показати IP 9 Липня 2015 08:50
А ДАІ не має ждіть Поліцію яка усім улибається))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus