USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Землю у Старому місті роздали з порушеннями, - прокурор

28 Червня 2012 14:59
На оренді земельних ділянок у Старому місті луцька мерія втратила 850 тисяч гривень.

Про це в інтерв’ю виданню «Хроніки Любарта» розповів прокурор Луцька Сергій Данілін.

Прокурор міста розповів, що Луцька міськрада уклала 49 договорів оренди землі на території Державного історико-культурного заповідника у місті Луцьку з фізичними та юридичними особами. «І практично в усіх договорах вказано, що землі призначені для житлової та громадської забудови, а це є грубим порушенням вимог статті 20 і статті 53 Земельного кодексу України», - каже Данілін.

З його слів, за дорученням прокуратури Луцька ці договори оренди з юридичними особами та фізичними особами-підприємцями на предмет відповідності розміру орендної плати чинному законодавству проаналізували податківці. «У документах Луцька міська рада не зазначила, що земельні ділянки розташовані на території заповідника та, як результат, не застосувала коефіцієнт під час розрахунку розміру орендної плати», - зазначив Сергій Данілін.

Він додав: «Сума недоотриманої орендної плати у договорах з підприємствами, установами та організаціями становить майже 560 тисяч гривень, а з фізичними особами-підприємцями – 290 тисяч».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сергій Показати IP 28 Червня 2012 19:05
І де кримінальна справа? Чи чекає компенсацію-відкат?
natalia Показати IP 29 Червня 2012 09:58
Все частіше звучить Старе місто. І звук цей неприємний, з дущком.
Прокурор Показати IP 29 Червня 2012 18:14
Так нам в тому районі вже землю пообіцяли, то хто доплачувати буде?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus