USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Землю на Волині не продають через «технічний мораторій»?

5 Листопада 2012 15:36
Через затримку із запуском офіційного сайту Держземагенства на Волині не можуть провести земельні торги.

Про це розповів начальник Держкомзему Волинської області Василь Василенко під час обласної відеоселекторної наради у голови облдержадміністрації 5 листопада.

Півтори сотні лотів на Волині підготували до земельних аукціонів. Однак, через зміни у Земельному кодексі їх не можуть провести без попереднього оголошення про тендер та виконавця проведення торгів на офіційному сайті Держземагенства.

Саме із запуском ресурсу і виникла затримка. За словами Василенка, сайт запрацює з 1 січня наступного року. «Оголосити проведення тендерів наразі не можемо», ‒ зауважив Василенко.

«Це що в нас технічний мораторій?» ‒ запитав голова Волинської ОДА Борис Клімчук, вислухавши звіт начальника Держкомзему, на що Василь Василенко відповів, що зараз усе чітко контролюють у Держземагенстві, а недотримання нових норм організації земельних торгів трактується як порушення.

Тож, наразі працівники волинського Держкомзему готують необхідну для земельних аукціонів документацію. А проводити торги почнуть уже з нового року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нововолинськ Показати IP 6 Листопада 2012 09:38
Продавайте, як у Нововолинську, без аукціонів. В Нововолинську місцеві феодали все продають без аукціонів і нічого, прокурор каже, так має бути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus