USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Завели кримінал за зарплатні борги

23 Березня 2012 14:57
Проти керівника підприємства, який, маючи таку можливість, не виплачував зарплату працівникам, порушили кримінальну справу.
Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.
Ковельська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справу щодо начальника Ковельської геологорозвідувальної експедиції Північного регіонального геологічного підприємства «Північгеологія» за фактом безпідставної невиплати заробітної плати за ознаками злочину, передбаченого частиною1 статті 175 Кримінального кодексу України.
Як розповів Ковельський міжрайонний прокурор Василь Лопоха, керівник геологічного підприємства «Північгеологія» порушив статтю 43 Конституції України,статті 15, 21, 24 Закону України «Про оплату праці». Маючи реальну можливість сплатити зароблені гроші членам геологорозвідувальної експедиції, адже на рахунок підприємства надійшло понад мільйон гривень, він систематично не виплачував заробітну плату працівникам.
Станом на 1 лютого 2012 року утворилась заборгованість з її виплати в розмірі 321, 3 тисячі гривень.
У справі триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus