USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Затримали будівельного афериста, який ошукав 7 лучан

13 Квітня 2016 13:34
Оперативні працівники Луцького відділу поліції затримали в столиці шахрая, який під приводом будівництва котеджів ошукував мешканців Києва, Волинської, Львівської та Черкаської областей. Поліція відкрила кримінальне провадження, - інформує прес-служба волинської поліції.

Правоохоронці встановили, що затриманому 26 років і він мешканець сусідньої Рівненської області. Чоловік, запровадив схему за якою ошукував громадян, котрі бажали звести власний невеликий, переважно заміський житловий будинок. Він брав у людей 5-7 тисяч доларів США авансу наче під будівництво котеджу й гроші не повертав. Жодного будинку чоловік так і не звів. У поліції він переконував, що йому просто не поталанило в бізнесі й ошукувати людей той не мав наміру.
«Оперативники затримали чоловіка в Києві. Зараз він знаходиться у Луцькому відділі поліції. За фактом шахрайства слідчі розпочали кримінальні провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії», – повідомив Олег Кічук, керівник Луцького відділу поліції.
Правоохоронці вже встановили, що чоловік тільки в Луцьку ошукав семеро людей. Нині, вирішують питання щодо оголошення затриманому підозри у вчиненні кримінального правопорушення та обрання йому міри запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Знаю аферистів! Показати IP 13 Квітня 2016 14:08
Ще є великий аферист Пась Андрій (полішук). Той теж бере гроші і кидає людей. Будьте обережні, бо поліція не завжди реагує на такі заяви.
Просто лучанин Показати IP 13 Квітня 2016 17:46
"Пацан к успеху шел"
також знаю Показати IP 13 Квітня 2016 17:56
Козак Костя аферист з аферистiв
123 Показати IP 14 Квітня 2016 12:53
А на якому фото аферист?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus