USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Засудили валютника, який відібрав у луцького підприємця 750 тисяч

13 Квітня 2016 11:26
Засудили валютника, який шахрайським чином заволодів коштами луцького підприємця у сумі 750 тисяч гривень.

Ще півроку тому підприємець з Луцька Анатолій Гончаренко подав позов у Луцький міськрайонний суд Волинської області, щоб відсудити відібрані у нього шахрайським способом кошти. Для підприємницької діяльності йому необхідно було купити близько 33 тисячі доларів, тож він звернувся до валютника з яким був тривалий час знайомий, - інформує ТРК «Аверс».

Анатолій Гончаренко як прийшов у квартиру до міняйла, щоправда з більшою сумою грошей, ніж домовлялися – 750 тисяч гривень, а той кошти забрав – і виставив підприємця за двері. Коли ж Анатолій все-таки вибив двері у помешкання шахрая, то вже не виявив там злочинця – той утік через вікно.

Згодом валютника знайшли. Але ще під час слідчих дій потерпілий і його правозахисник запідозрили, що правоохоронці недобросовісно вчиняли слідчі дії і, ймовірно, намагалися усіляко вплинути на пом’якшення вироку Феміди для підсудного.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ЗАТРИМАЛИ ОСІБ, ЯКІ МІНЯЛИ ВАЛЮТУ В ЦЕНТРІ МІСТА

Проте рішення суд виніс: 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна і відшкодування майже 750 тисяч гривень, ще 50 тисяч за завдання моральної шкоди, а також компенсацію, понесену потерпілим на правову допомогу, у розмірі 10 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АС7072АР Показати IP 13 Квітня 2016 16:00
Таргоній шо батько шо син - обидва м*д*ки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus