USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Зарплати директорів стануть «гласними»

1 Березня 2012 09:10
Луцький міський голова Микола Романюк пообіцяв оприлюднити розміри заробітних плат керівництва комунальних підприємств міста на сайті міської ради.

Про це він заявив у відповідь на запит депутата під час 21 сесії міськради, 29 лютого.

Депутат міської ради із фракції «Фронту Змін» Олександр Плісецький звернувся з запитом до міського голови з проханням надати інформацію про витрати комунальних підприємств на заробітну платню та інші видатки. У переліку, який додав до тексту запиту депутат, - 19 комунальних підприємств.

Обранець луцької громади закликає, «зважаючи на складне фінансове становище та «складний» бюджет міста на 2012 рік, процеси оптимізації у сфері освіти… вивчити можливість запровадити систему економії і у інших установах виконавчої влади та комунальних підприємств міста».

Плісецький також вважає за потрібне проаналізувати витрати комунальних підприємств у минулому році та відповідні показники бюджету 2012 року та просить надати йому інформацію про щомісячний розмір зарплати, премій, матеріальних допомог керівників, заступників і головних бухгалтерів КП у 2011 й передбачені на цей рік; про кошти, виділені минулого року та передбачені на 2012 на оздоровлення та оздоровчі путівки для керівництва КП; а також надати інформацію про автопарк цих підприємств, вказавши при цьому, якими автівками користуються керівники та їх заступники, а також про транспорт, який орендували КП в 2011 році, і чи передбачені якісь зміни цього року.

Плісецький також цікавиться, скільки грошей передбачено у бюджеті міста на року на відрядження, серед них на міжнародні, для керівництва комунальних підприємств.

Депутати підтримали запит колеги, а мер зауважив, що комунальні підприємства до міського бюджету стосунку не мають, водночас доручив оприлюднити розміри зарплат керівників, заступників і головних бухгалтерів комунальних підприємств на сайті міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тиць-здиць Показати IP 1 Березня 2012 09:32
Зарплати стануть гласними. Таємницею залишиться аванс.
Студент Показати IP 1 Березня 2012 11:59
А ви ще оприлюдніть зарплати і всіх бюджетних організацій директорів і замів, тоді побачите які в них зарплати, доплати вище голови, а людей скорочують, бо нема фінансування, тільки не собі урізають ласий шматок,освіта, культура,фінанси
Лучанка Показати IP 1 Березня 2012 12:57
Це означає, що потрібно створити вигляд "працюючого" депутата, а ліпше поцікавився б чи зарплата керівництва всіх КП має відношення до міського бюджету? Розумним себе захотів показати, аби тільки когось навантажити роботою, яка нікому не треба. Розмір своїх доходів нехай оприлюднить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus