USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

За «алкогольні» та «тютюнові» порушення підприємці Волині сплатять більше мільйона

11 Січня 2013 16:51
Понад мільйон гривень штрафів за порушення в сфері обігу алкоголю і тютюну сплатять волинські підприємці.

Про це повідомили у прес-службі ДПС в області.

Так, працівники регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів у Волинській області у 2012 році провели 247 перевірок в сфері виробництва та обігу спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Виявили 448 порушень, що на 116 порушень більше ніж у 2011 році, - повідомляє сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Волинській області.

Зокрема, податківці зафіксували 47 випадків, коли підприємці торгували алкогольними напоями та тютюновими виробами без ліцензій.

Як свідчать матеріали перевірок, не всі представники підприємницької спільноти дотримуються умов цінової політики. Зокрема, виявили 74 факти продажу тютюнових виробів за завищеними цінами. Що стосується алкогольних напоїв, то податківці 68 разів фіксували випадки, коли торгували спиртним за цінами нижчими за встановлені мінімальні ціни.

Аби мати більший зиск, волинські підприємці у 39 встановлених випадках зберігали та реалізували алкоголь, тютюнові вироби з підробленими марками акцизного податку або без таких марок. В деяких торгових точках відсутня будь-яка наочна інформація про заборону куріння – це 23 встановлених факти порушень. Тепер на підприємців-порушників очікують фінансові санкції на загальну суму 1034,1 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus