USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

За «мажорну» школу Смітюха взялася прокуратура. ВІДЕО

26 Березня 2012 15:18
Справу щодо 9 гектарів вирубаного лісу в Голосіївському заповіднику, що під Києвом, порушила прокуратура. Кажуть, державі завдано збитків на понад 2 мільйони гривень.
Про це повідомляє ТСН.
Прокуратура порушила кримінальну справу за фактом знищення більше 9 гектарів вікового лісу і самовільного захоплення лісової ділянки, чим державі завдано збитків на понад 2 мільйони гривень.
За інформацією ТСН, До скандального будівництва причетна фірма, не чужа народному депутату Григорію Смітюху. Нардеп коментувати ситуацію наразі відмовляється.
«Ви знаєте, це не моя тема. Якщо у вас є питання, зверніться до правоохоронних органів ‒ вони вам дадуть коментар. У мене питань до вас немає», ‒ зазначив він.
Нагадаємо, спеціально для школи дітей можновладних мешканців елітного поселення під Києвом Конча-Заспи вирубали 9 гектарів цінного лісу вздовж Столичного шосе, що веде до заміських поселень. За інформацією ЗМІ, фірми ж, які причетні до будівництва обʼєкту, контролює народний депутат від Партії регіонів, волинянин Григорій Смітюх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Факт Показати IP 26 Березня 2012 18:54
Тому що вын його не садив.
Волинянин Показати IP 26 Березня 2012 20:51
Дуже прикро, що Смітюх дуже ганьбить нас, волинян, у Верховній Раді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus