USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

За краще різдвяне «селфі» волиняни зможуть отримати подарунок

7 Січня 2016 10:54
«Селфі з улюбленою різдвяною стравою» - таку акцію розпочав відучора Нововолинський інформаційний портал. Триватиме вона до 13 січня.

Отже, щоб взяти участь у конкурсі, слід зареєструватися у соціальній мережі Вконтакті, додатись у групу порталу і там знайти публікацію з конкурсом.

«Публікуйте ваші селфі в коментарі. Користувач, якого обере сайт random.org, за своє фото з улюбленою Різдвяною стравою, отримає поповнення мобільного телефону на 50 гривень.

В конкурсі беруть участь підписники групи Вконтакті, де 13 січня 2016 року випадково буде обрано фото переможця. Його автор й отримає 50 гривень на поповнення телефону», - йдеться у повідомленні порталу.

До слова, аналогічний новорічний конкурс серед учасників групи вже завершився. Переможиця «Селфі біля ялинки» у групі Вконтакті - Інна Майер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus