USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинським ливарникам закидають повну несплату податків

16 Червня 2012 14:32
До ПуАТ «Нововолинський ливарний завод» нещодавно «завітали» представники податкової служби. Усіх управлінських працівників вони попросили залишити свої робочі кабінети і зайти в актовий зал. Силовики провели обшук, вилучили комп'ютери та документи, заблокували рахунки.

Про це інформує «Волинь-нова».

Як повідомив директор ливарного заводу Олександр Доманський, підприємству інкримінують несплату податків у повному обсязі.

Разом з тим він зазначив, що ливарня у місяць випускає продукції на 22 мільйони гривень, сплачує 3, 7 мільйона гривень податків у бюджети всіх рівнів. Мовляв, вони працюють з тридцятьма постачальниками металу, в окремих з яких, у силу певних причин, податкова не приймає звітності. Так, в результаті чого виник своєрідний податковий вакуум.

За останні два з половиною роки усі документи на заводі перевірялися.

За словами Олександра Доманського, у підприємства зафіксували податковий кредит, з яким воно не згідне. Через це писали листи на ім'я начальника податкової служби області з метою розібратися у конфлікті, дати можливість робітникам продовжувати працювати.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Здрасте Показати IP 16 Червня 2012 16:27
"Через це писали листи на ім'я начальника податкової служби області з метою розібратися у конфлікті, дати можливість робітникам продовжувати працювати." Ви з якої країни? Начальнику не писати, а занести потрібно.
вася Показати IP 18 Червня 2012 09:47
Знищують ще одне підприємство... Приглянулося сім"ї ?
Вадим Показати IP 18 Червня 2012 19:54
Силовики не просто провели там обшук, а вдалися до фальсифікації доказів шляхом підкидання в службовий кабінет печатки стороннього суб'єкта господарювання. Намагаючись таким чином сфабрикувати доказову базу проти посадових осіб підприємства-законослухняного платника податків і виробника конкурентноспроможної продукції. В даний час подано скарги до прокуратури області. Побачимо стане прокуратура прикривати силовиків-фальсифікаторів чи ні. Версія щодо "приглянулося сім'ї" теж не відкидається. В сумні часи живемо ...
Всезнайка Показати IP 22 Червня 2012 14:32
ТИ ПЛАТИ ПОДАТКИ І ЧАСИ КРАЩІ НАСТАНУТЬ .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus