USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинські роботодавці розщедрились під натиском податківців

12 Вересня 2012 16:27
Більш як на 400 тисяч гривень поповнився Державний бюджет. Сталось це унаслідок того, що податківці переконали 1546 роботодавців підвищити заробітну плату своїм найманим працівникам.

Про це повідомили у прес-службі ДПС в області.

Так, за словами голови установи Володимира Михалчича, керівників підприємств та фірм, які не оплачують працю своїх працівників відповідно до норм законодавства, податківці переконують неухильно дотримуватися трудового і податкового законодавства. «Приємно відзначити, що переважна більшість роботодавців дослухаються до аргументів податкової та виправляють ситуацію», - зауважив головний податківець області.

Так, на розмову до податкових інспекцій Волині з початку року запросили більше двох тисяч працедавців, які ігнорували вимоги чинного законодавства в оплаті праці. Зокрема, на розгляд прокуратури спрямовали матеріали щодо 2659 працедавців. Ті виплачували зарплату менше мінімального розміру.

Також податківці наголошують, що Волинь знаходиться на 21-й сходинці за рівнем середньої заробітної плати по Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чеширский Кот Показати IP 12 Вересня 2012 18:30
Знаем мы методы такого "переконання".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus