USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Волинянин згадав про заробіток у стилі буремних 90-х

16 Грудня 2014 10:09
До працівників карного розшуку звернувся ковельчанин із заявою про вимагання грошей, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Як з’ясували правоохоронці, напередодні біля супермаркету міста між двома компаніями виникла словесна суперечка щодо правил поведінки в громадських місцях. Одна група молодиків продовжила свій вечір відпочинку в бані. Саме туди і приїхав, так би мовити, представник від хлопців, яким зробили зауваження.

Зловмисник почав хизуватися своїм кримінальним минулим, погрожував фізичною розправою і забрав у 27-річного ковельчанина технічний паспорт автомобіля. 1500 доларів США – таку ціну виставив 39-літній рецидивіст за повернення документів і збереження легкового транспортного засобу.

– Передача готівки відбулася в одному з місцевих кафе, – розповідає начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь. – Саме там працівники міліції і затримали спритника, який у минулому відбував покарання за скоєння розбою, хуліганства та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України, тож він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до семи років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Іолай Показати IP 16 Грудня 2014 10:45
серіалу "фізрук" передивився
Йорик Показати IP 16 Грудня 2014 13:00
А чого на фото лише 9 банкнот? Де інші...
Мойша до Йорик Показати IP 16 Грудня 2014 13:32
Стандартна мулька - треба заплатити 1000 падаєш на мороз - тіпа нема тіпа потім - і кажеш що половину можеш дати прям зараз. Той само собою погоджується (краще синиця..., так сказать). З ДАІшниками так само - стандартний набор 50% штрафу в кишеню або 100% в казну. Ех.. треба собі якогось оборотня з жезлом закласти.. пора викорінювати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus