USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

В 2013 році Волинь витратить мільярд гривень?

24 Грудня 2012 18:02
В проекті бюджету Волинської області на 2013 рік закладено видатки обсягом мільярд гривень.

Про це 24 грудня під час засідання бюджетної комісії облради розповів начальник обласного фінансового управління Ігор Никитюк.

З його слів, в головному фінансовому документі краю на 2013 рік заплановано витратити мільярд гривень. Чиновник зауважив, що заплановані показники повністю забезпечують підприємства бюджетної сфери заробітною платою та відповідними відрахуваннями.

Зокрема, на зарплату фахівці управління пропонують виділити майже 445 мільйонів гривень, враховуючи, що протягом року мінімальна зарплата збільшиться на 9%.

Серед інших найбільших витрат обласної казни: майже 35 мільйонів - на соціально-культурні програми, 10 - агропромисловому комплексу.

Окрім цього, як стверджує Никитюк, протягом року райони та міста можуть отримати 136 мільйонів гривень у вигляді субвенції.

Члени бюджетної комісії, подискутувавши, рекомендували депутатам підтримати проект бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus