USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.62 10.77

Волинянам, які мешкають біля АЕС, дають понад 11 мільйонів

31 Січня 2013 15:00
Волинь отримає понад 11 мільйонів гривень на компенсацію ризику населення, яке проживає в зоні спостереження АЕС.

Про це інформує прес-служба Волинської ОДА.

Так, 30 січня 2013 року на засіданні Уряду ухвалили рішення щодо виділення 178 мільйонів 506 тисяч гривень субвенції з державного бюджету на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження атомних електростанцій (АЕС). Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник.

Кабінет Міністрів також схвалив постанову, яка затверджує порядок і умови надання цієї субвенції.

Кошти виділили місцевим бюджетам міст та районів Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської, Рівненської, Хмельницької та Миколаївської областей. Адже вони знаходяться в зонах спостереження Запорізької АЕС, Рівненської АЕС, Хмельницької АЕС та Южно-Української АЕС.

Відтак, волинський обласний бюджет отримає 3 мільйони 90 тисяч гривень. Окремо 8 мільйонів 108 тисяч гривень одержить Маневицький район.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фея Показати IP 6 Лютого 2013 16:51
Цікаво,як же ця компенсація проявиться. Чи відчують її ті у кого під балконом заправки, а ще до того автомобілі газують цілодобово, Хто поцікавився вмістом шкідливих речовин в повітрі цих територій?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus