USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

У ВОДТРК пояснили, чому на них подали до суду

9 Квітня 2013 18:29
Через затримку коштів у казначействі ВОДТРК заборгувало Концерну РРТ 176 тисяч гривень.

Позов про стягнення понад 176 тисяч гривень із Волинської обласної державної телерадіокомпанії розглядали сьогодні, 9 квітня, у Господарському суді Волинської області. Позивач - Волинська філія Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення.

Генеральний директор Волинської обласної державної телерадіокомпанії Ольга Куліш прокоментувала ситуацію телефоном кореспонденту «Волинських новин»:

«Волинська філія Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення надає ВОДТРК послуги з трансляції програм. Наприкінці минулого року рух державних коштів, оскільки ми - державна компанія і фінансуємося державою, в Україні був дуже сповільнений, і тому наші гроші за послуги концерну просто не встигли потрапити до концерну. Платіжні документи були оформлені вчасно, зареєстровані, але вони не матеріалізувалися в гроші.

З нового року ми частинами борг повертаємо і сподіваємося, що до кінця квітня ми повністю розрахуємося з концерном - залишилося трохи більше 80 тисяч гривень. Є розуміння з обох сторін. А концерн звернувся до суду, щоб показати, що вони дбають, що їх кошти будуть повернуті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Закономірність Показати IP 9 Квітня 2013 22:21
Хто пояснить з яких це коштів буде компенсовано судові витрати? Чи концерн позиваючиь не заклав їх в суму позову, просто так пожартувати вирішили? Скажіть відверто, що обіг ваших коштів заблоковано для вирішення більшнагальних проблем (простіше кажучи Боря вас обікрав)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus