USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Табачника надрукували підручників для «першачків» на 63 мільйони

12 Серпня 2012 12:22
Друк підручників для учнів першого класу загальноосвітніх навчальних закладів коштував державі близько 63 мільйонів гривень.

Про це повідомляють у МОНмолодьспорту України.

Тираж підручників для першого класу – 4 мільйони 345 тисяч примірників для шкіл з українською мовою навчання та шкіл, де навчання ведеться мовами національних меншин.

Друк коштував державі близько 63 мільйонів гривень.

Зазначимо, що середня ціна підручника для шкіл з українською мовою навчання – 12,8 гривні. Таких підручників – близько 80%.

Окрім того, у 2012 році, з випереджанням на рік, вже розпочався друк підручників для другого класу ЗНЗ, які використовуватимуться у наступному навчальному році.

«На сьогодні підручники надруковано до 1 серпня, і наклад вже у повному обсязі розвезено до областей. Триває передача підручників від обласних книжкових баз до районів, а потім – до шкіл», ‒ повідомив перший заступник директора Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОНмолодьспорту Святослав Серебрянський.

Слід зазначити, що на серпневих педагогічних конференціях керівники обласних та районних відділів освіти звітуватимуть МОНмолодьспорту про те, скільки підручників розповсюджено, чи всі школи їх отримали. Окрім того, під час підготовки до нового навчального року Державна інспекція навчальних закладів України вибірково перевірить у школах наявність потрібної кількості нових підручників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus