USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У райвідділі освіти знайшли порушень на 200 тисяч

25 Березня 2012 13:13
Держфінінспекція провела ревізію фінансово-господарської діяльності відділу освіти Любешівської РДА. Як наслідок, виявила фінансові порушення, пов’язані із використанням бюджетних коштів обсягом близько 200 тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-службі фінансової інспекції.

Впродовж 2009-2011 років відділ освіти опалював приміщення закладів, що перебувають на балансі та утримуються за рахунок сільських рад. Договори на відшкодування проведених витрат з сільськими радами були заключені на значно менші суми, ніж фактичні витрати.

Як наслідок, у районному відділі освіти допустили покриття витрат сторонніх юридичних осіб на суму 144,3 тисячі гривень.

А під час ревізії правильності нарахування та виплати заробітної плати фахівці встановили факт незаконної виплати зарплати разом зі сплатою внесків до державних цільових фондів обсягом 24 тисячі гривень.

Також районні чиновники від освіти завищили вартість та обсяги виконаних ремонтних робіт на більш ніж 21 тисячу гривень.

Також відділ освіти Любешівської РДА здавав оренду приміщення шкіл за заниженою вартістю. Через це освітяни втратили понад сім тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 26 Березня 2012 08:00
Ще б провели у Горохівських школах, де понабирали на різні посади родичів диоекторів та їх заступників, і вони нічого не роблять, а тільки рахуються на 2-3 посадах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus