USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У податковій побачили корупцію

13 Лютого 2012 17:56
Кримінальну справу порушили проти податківців Волині. Мовляв, ті не дотримуються антикорупційного законодавства, незважаючи на численні роз’яснювальні бесіди, проведені цьогоріч.

Про це повідомили у прес-службі ДПС в області.

З початку року відділ внутрішньої безпеки при ДПС в області провів 13 службових перевірок на предмет дотримання антикорупційного законодавства працівниками податкової служби Волині.

Наразі прокуратура Волині порушила 1 кримінальну справу. Разом із тим, аби запобігти корупційним проявам, норми антикорупційного законодавства податківцям роз’яснили під час 76 бесід та виступів у трудових колективах.

У ДПС кажуть, завдяки такій профілактичній роботі у податковій сфері Волинь спроможна вийти із зони високого ризику та зайняти гідне місце у десятці регіонів, де корупційні прояви будуть мінімальні.

Однак, статистика зафіксованих протягом минулих трьох років фактів одержання хабарів серед керівної ланки податківців наразі замальовує регіон у сигнально червоний.

Утім, як зазначає начальник відділу внутрішньої безпеки податкової служби краю Олег Власюк, Волинь має необхідний потенціал для того, щоб фактів корупційних зловживань було якнайменше.

«Наш підрозділ буде суворо контролювати управлінські рішення щодо призначення на керівні посади у податковій службі Волині. Тим, хто не відповідає кваліфікаційним вимогам, неспроможний виконувати професійні вимоги через низький рівень морально-ділових якостей може не розраховувати на роль управлінця у податковій службі», - запевнив Власюк.

Довідково:

Повідомляти про факти корупційних проявів платники податків мають можливість за номером «Пульсу податкової» (044) 284-00-07, або ж за номером телефону довіри (0332) 729264.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Марина Показати IP 13 Лютого 2012 19:42
А ці що шукають шо не беруть? Чи хто поділиться того не розкривають?
Волинь Показати IP 14 Лютого 2012 09:27
А ви їх усіх перевірте скільки у них машинок, віл побудованих, рахуків за кордононом і взагалі, як вони шикарно живуть. І це всі без винятку начальнички, які працювали і працюють в податковій. Знаю таких, що ціни собі скласти не можуть, вони такі розумні,що їм так багато платять. Чи ж такі великі зарплати у податковій? Щоб так шикарно жити. От і беріть їх усіх за одне місце та й на нари.Тоді й правда буде.Вони не зможуь підтвердити своїх доходів, тому, що таких нема, а кримінал, хабарі- от це їх доходи.Господи коли ти їх усіх за нас нас будеш карати?
ПРАВДА Показати IP 14 Лютого 2012 14:40
Це правда - що вони -начальники ДПІ живуть за рахунок коштів людей, які працюють днями і ночами!!! А вигляд створюють що боряться з корупцією!!! Коли вже це все закінчиться????? Коли вже ви понажираєтесь?
Ленка Показати IP 7 Червня 2012 11:57
А начальник- Олег Власюк і справді гарно живе. Вілу має у Центрі міста. І жінка не працює. А що за державну зарплату можна так жити???? А як гарно по телевізору розказує. А сам що не бере????? Ох і настане той час, коли прийдеться поплатити за грішки, але грошей крадених не вистачить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus