USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку «Тигрес» шитиме одяг

4 Грудня 2012 16:42
Волинське підприємство «Тигрес» хоче розширити виробництво уже наступного року.

Про це 4 грудня повідомила заступник начальника управління економіки Волинської ОДА Галина Дика під час засідання постійної депутатської комісії з питань соціального захисту населення.

Розповідаючи про Програму економічного і соціального розвитку на 2013 рік, Галина Дика зазначила, що, окрім пошиття іграшок, підприємство «Тигрес» хоче освоїти новий вид діяльності. Мовляв, на фабриці планують зайнятися пошиттям одягу.

З-поміж інших, збільшити виробничі потужності хочуть і на ВАТ «Нововолинський ливарний завод». Так, на підприємстві планують встановити нове обладнання.

Окрім того, Дика зазначила, що, зокрема, у 2013 році в області хочуть «запустити» в експлуатацію молочні комплекси ТзОВ «Старий Порицьк» в Іваничівському районі.

В області хочуть розвивати й галузь торфовидобування. Зокрема, у наступному році планують зайнятися освоєнням нових сировинних баз.

Щодо останнього, голова комісії Іван Вовк зауважив, що ті, хто має бажання займатися «торфорозробками» обіцяють створювати нові робочі місця для волинян. Тож, це треба врахувати у Програмі економічного і соціального розвитку на наступний рік, і, можливо, допрацювати її.

Загалом же Іван Вовк претензій щодо Програми не мав. «Нормальний приріст, нормальні досягнення в АПК», ‒ зазначив він. «Ми винесемо цю програму на сесію і підтримаємо», ‒ резюмував Вовк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Старший економіст Показати IP 4 Грудня 2012 16:52
а оние уже давно шиють, тіко по "левандосу"
Знайка Показати IP 5 Грудня 2012 22:47
Хм... вони його вже років 10 шиють "під Польшу", шиють і видають за імпорт))
Мама Показати IP 6 Грудня 2012 20:28
А ми будемо купляти гуманітарку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus