USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Ковелі поставлять платні паркомати

26 Жовтня 2012 15:56
Уже з 1-го листопада у Ковелі будуватимуть платні парковки.

Про це йдеться на сайті Ковельської міськради.

Так, виконавчий комітет Ковельської міської ради уклав договір з підприємцем про організацію та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів в місті. Ті, зокрема, мають бути облаштовані паркоматами, які, мовляв, спрощують процес паркування.

У Ковелі визначені наступні земельні ділянки для паркування транспортних засобів: вул. Брестська (права сторона від перехрестя вул. Курбаса до буд. №22), вул. Л. Курбаса (права сторона від вул. Брестської до вул. Київської), вул. Київська (від вул. Соборної до вул. Курбаса), вул. Ветеранів (права сторона від перехрестя вул. Сагайдачного до привокзальної площі), Привокзальна площа (навпроти автобусної станції і автобусних зупинок).

Загалом на п’яти земельних ділянках передбачили 225 місць для паркування автомобілів. З них – 24 для пільгових категорій, які матимуть можливість користуватися місцями для паркування безкоштовно.

Є у місті земельні ділянки, відведені для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування (стоянки) таксі. Зокрема на вул. Незалежності (біля буд. по вул. Незалежності, 101) та вул. Ветеранів (Привокзальна площа). Загальна кількість місць для паркування (стоянки) таксі – 24.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знайка Показати IP 27 Жовтня 2012 13:06
вчора бачила, як встановлювали паркомати біля ТАМ-ТАМу... вже й там дертимуть...
Простой налогоплательщик Показати IP 27 Жовтня 2012 20:28
А когда поставят паркоматы по Кравчука (базарчик "Шанс" возле "Сельпо")? Парковка-то не законная!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus