USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Клімчука переймаються бюджетом Романюка

28 Лютого 2012 17:32
На Волині минулоріч не вдалося забезпечити стовідсоткове виконання більш як трьох десятків місцевих бюджетів. Серед них – скарбниці трьох міст.

Про це під час розширеного засідання колегії ОДА повідомив начальник Головного фінансового управління ОДА Ігор Никитюк.

За словами головного фінансиста краю, загалом впродовж 2011 року до місцевих бюджетів області надійшло 1,2 мільярда гривень. Бюджет області за доходами загального та спеціального фондів виконано на 107%, понад план надійшло 77 мільйонів гривень.

Щодо місцевих бюджетів, то за даними, які навів Никитюк, за загальним фондом до затверджених показників на 2011 рік виконання – на рівні 100%. Надходження збільшилися на 119,3 мільйона гривень, або на 15%. Доходи спецфонду місцевих бюджетів виконані більш як на 140%, понад план надійшло 76,7 мільйона гривень, - нагадав посадовець.

Водночас зауважив, що справитися із завданням вдалося не всім. «Із 429 місцевих бюджетів не виконано 33. З них – бюджети міст Луцька, Володимира-Волинського та Ковеля, 7 районних бюджетів, 22 сільських і селищних бюджети» - відзначив Никитюк.

Посадовець також зауважив, що скрутною залишається фінансова ситуація в Луцьку, адже із міської скарбниці цього року, як і минулого доведеться виділяти кошти на погашення кредитів. «3,9 мільйона гривень лише відсотків треба буде Луцьку сплатити, і ще 10 мільйонів позики» - пояснив фахівець.

Крім того, Никитюк нагадав учасникам колегії, що цього року пріоритетними залишаються бюджетні видатки на забезпечення оптимального рівня функціонування бюджетних установ, а також виплати за соціально захищеними статтями бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus