USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

У Луцьку розподілили майже 107 мільйонів гривень

26 Квітня 2017 14:25
Депутати Луцької міськради розподілили вільні залишки та кошти від перевиконання бюджету міста. Загалом розподілили депутати понад 100 мільйонів гривень на потреби міста.

Відповідне рішення прийняли депутати під час засідання 23 чергової сесії Луцької міської ради.

Як пояснив виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, вибачився перед депутатами за те, що «затягнули» з бюджетом і дещо запізно подали проект розподілу коштів. З його слів, це відбулося, зокрема і тому, що новопризначеним заступникам був потрібен час, щоб вникнути в роботу і розставити пріоритети між видатками.

«Я вважаю, що перерозподіл збалансований. Ми намагалися максимально врахувати побажання структурних підрозділів», - наголосив він.

З його слів, найбільш дискусійним було питання про підвищення зарплат освітянам.

Нагадаємо, на вирівнювання зарплат вихователів дитсадків, викладачів ПТУ, викладачів позашкілля, яким не підвищили зарплату з 1 січня, на 4 місяці потрібно 10 мільйонів гривень. Однак, таки всі погодилися, що це питання – важливе.

Також акцент в бюджеті міста цього року зроблений на сферу ЖКГ, адже дорожнє покриття в місті потребує значних капіталовкладень. Також потрібно урешті «закрити» прийнятий перелік доріг та дворів, затверджений сесією. Так, на департамент цього року виділили майже 40 мільйонів.

Крім того, виділили депутати близько 10 мільйонів на заклади медицини: на рентгентрубку для ангіографа, УЗД для поліклініки № 1, ремонт жіночої консультації і придбання кювезу для недоношених малят у пологовому, комп’ютерний омограф для стоматполіклініки, ремонт амбулаторії в мікрорайоні Вересневе та інші.

Також виділені кошти на ремонт освітніх закладів, зокрема, 7 мільйонів гривень на капремонт навчальних закладів, які підпадають під проект НЕФКО, виділені кошти на проектно-кошторисну документацію добудови корпусу для ЗОШ № 13.

Передбачені кошти для комунальних підприємств: «Луцькводоканал», «Луцьктепло» і ЛПЕ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
василь Показати IP 26 Квітня 2017 23:41
-краще б дорои відремонтували-ЕКОНОМІСТИ хр-----ві

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus