USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Туристичне КП поселять в екс-магазині

19 Червня 2012 17:58
Комунальне підприємство «Центр туристичної інформації та послуг», яке нещодавно очолила Ліна Остапчук, ймовірно, розташується у приміщенні колишнього квіткового магазину «Лілея».
Про це 19 червня під час засідання майнової комісії міськради розповів начальник відділу комунального майна мерії Тарас Яковлев.
З його слів, спеціалісти відділу досить довго шукали приміщення для підприємства. «Декілька варіантів розглянули і придумали найоптимальніший вихід з ситуації», - сказав він.
«Нарешті вдалося виселити підприємця з приміщення магазину «Лілея» на вулиці Сенаторки Левчанівської, 2 і, мабуть, кращого місця для туристичного підприємства в Луцьку не знайдеш», - висловився Яковлев.
Також він пояснив, що приміщення, хоч і знаходиться на балансі КП «Зелене господарство», але не використовується довгий час.
Тож депутатам пропонують передати нежитлові площі на баланс КП «Центр туристичної інформації та послуг». Члени комісії підтримали таку процедуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пілат Показати IP 19 Червня 2012 18:51
Місце добре. Але люди там зовсім не ходять. Центр інформації повинен знаходитись на театральній площі - там де ходять туристи, а не бабки до базару.
Вінстон Показати IP 19 Червня 2012 20:00
і шо?
Є краще місце Показати IP 20 Червня 2012 10:38
А чому не кафе "Антракт" на Театральному майдані (біля входу в Просвіту) - воно вільне, не використовується, не здається в оренду, не приносить коштів місту. Хороше місце для такого закладу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus