USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Транскордонна співпраця дала Волині 23 мільйони євро

19 Листопада 2012 15:46
Волинська область отримає 23 мільйони євро за результатами розгляду проектів поданих до програми добросусідства «Україна-Польща-Білорусь».

Про це 19 листопада під час оперативної наради розповів заступник голови ОДА Едуард Стоєв.

З його слів, на Волинь «прийдуть» гроші з Євросоюзу. В межах реалізації проектів програми добросусідства «Україна-Польща-Білорусь» регіон отримає 23 мільйони євро.

Так, на каналізування Шацька та придбання обладнання для волинських міліціонерів заплановано витратити понад 3,7 мільйона євро.

Реконструкція Луцького зоопарку, зведення нового корпусу для санаторію «Пролісок» та будівництво 3 кілометрів водогону у Володимирі-Волинському належать до проектів так званих пріоритетів першого рівня і на них заклали 5,3 мільйона.

А на підтримку ініціатив місцевих громад Волині витратять 2,6 мільйона. Зокрема, йдеться про придбання Любомльською ЦРЛ обладнання для виявлення ранньої стадії раку та реанімобіля для Луцької міської клінічної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цитатник Показати IP 20 Листопада 2012 08:40
"...на каналізування Шацька та придбання обладнання для волинських міліціонерів заплановано витратити понад 3,7 мільйона євро..." - ДАЁШЬ золотые унатазы в каждый РОВД. Редактор, може треба було якось розділяти гранти в статті?
Ігор Показати IP 20 Листопада 2012 09:44
"Транскордонна" пишеться з двома "н". Редактори ВН - на перездачу іспиту з української мови!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus