USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Тіньовий» бізнес не любить податків

17 Січня 2012 17:32
Майже половина із викритих тяжких податкових злочинів на Волині – умисне ухилення від сплати податків.

Про це повідомили у прес-службі ДПА в області.

Із викритих торік на Волині 87 злочинів у сфері оподаткування, 33 –умисне ухилення від сплати податків, - інформує управління податкової міліції ДПА у Волинській області.

Окрім того, минулого року податкові міліціонери задокументували 3 злочини, пов’язані з замахом на незаконне відшкодування ПДВ та 6 фактів відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом.

За результатами відпрацювання підприємств – переможців державних закупівель, зібрано доказову базу та порушено 10 кримінальних справ.

Загалом, як тяжкі кваліфікується 75 злочинів, викритих співробітниками податкової міліції ДПА в області 2011 року, або 86,2% від загальної кількості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
підприємець Показати IP 17 Січня 2012 18:11
У-Р-А! А в Грузії 4 види податків усього, а у нас більше 20ти. Запитання: "Хто буде намагатися найбільше приховувати прибутки? - звісно український підприємець. Система уся гнила, її замінити і цих дармоїдів у податковій можна сміливо переполовинити. Нехай самі йдуть створювати національний продукт! а то прийдеш у податкову і не зрозуміло хто кому зарплату платить, ми їм чи вони нам. Хамлять, огризаються - порозганяти і лишити лише адекватів.
Вадим Прилуцький Показати IP 18 Січня 2012 05:02
А Великий Омеляник - зона офшору, схоже... Податкова його ніби як оминає...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus