USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Священик з Волині хоче залучити мільйон євро у розвиток медоб’єднання

22 Лютого 2016 12:01
Протоієрей Микола Гінайло з Володимира-Волинського разом із головою німецької організації «Україна. Допомога. Брайтшайд» Генріхом Беннером та представниками міської влади працюють над залученням близько мільйона євро інвестицій у реконструкцію місцевого територіально-медичного об’єднання та інші галузі міської інфраструктури.

Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії.

Раніше отець Микола вже привозив для лікарні від цих благодійників багато колясок, матраців, комплектів білизни, ліжок та тумбочок. Організація «Україна. Допомога. Брайтшайд» близько 15 років працює в країні. У співпраці з отцем Миколою німецькі філантропи здійснили в Україну 64 відправлення гуманітарної допомоги по кілька машин кожне. Її роздають усім, хто звертається, частину відправляють у зону АТО.

Благодійний фонд «Матері Божої неустанної помочі», який очолює протоієрей Микола Гінайло, діє з благословення митрополита Луцького і Волинського Михаїла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Володимир Показати IP 22 Лютого 2016 22:24
Успихив у всих добрих справах!
Про гапона Показати IP 22 Лютого 2016 22:37
Не піарся гапон це не ти а німці допомагають а ти тільки примазуешся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus