USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Скільки заробляють поліцейські у Луцьку

21 Березня 2017 15:01
Про обсяг навантаження на працівників поліції та рівень їхніх зарплат повідомив очільник міського відділу національної поліції.

Про це йшлося під час сесії Луцької міськради 21 березня.

Так, начальник Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Олег Кічук відзвітувався перд депутатами про стан боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку у Луцьку за 2016 рік. Олег Кічук повідомив, що торік на одного слідчого припадало в середньому 362 кримінальні провадження. Навантаження на одного дільничного офіцера становило 724 заяви та повідомлення. На його думку, наприкінці минулого року все ж вдалося стабілізувати криміногенну ситуацію у місті (торік спостерігали підвищення рівня грабежів і крадіжок з квартир).


Зі слів головного поліцейського Луцька, за рахунок молодих офіцерів-лейтенантів, які нещодавно закінчили навчальні заклади, вдалося укомплектувати майже всі вакансії у відділі. Проте, як зауважив Кічук, необхідно ще 1-2 роки, щоб молоді офіцери поліції навчилися працювати самостійно. Олег Кічук повідомив, що його зарплата як начальника відділу становить 12 тисяч гривень, слідчих – 11 тисяч, працівників карного розшуку – 10-11 тисяч, дільничних офіцерів - 6 тисяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Кастрюлька Показати IP 21 Березня 2017 15:09
А лицо то какое доброе. Я люблю украинскую полицию!
Оля Показати IP 21 Березня 2017 15:14
Оля я рахую,що це дуже мало.Мій чоловік кожен день ризикує життям.Зустріла знайому бібліотекаршу,то вона сказала,що має 6 тисяч 4000 посадовий оклад і дві доплати по 50 і 30 проц. а директори по 12 тисяч. Я була в шоці.Яка відповідальність і яке навантаження у бібліотекарів скажіть?Зайша на сайт їх, а там показують 27 тисяч читачів.Що за дурня така,де вони ї стільки взяли.Хто ходить в ці бібліотеки,що там брати все є в Інеті. Приписка,видно,80 проц.-це точно.І це потрібно щоб у центрі була одна на одній бібліотека: юнацька, дитяча біля променя, філіал біля фонтаніі,наукова і обласна дитяча на Шопена та шикарна бібліотека східнонаціонального університету.Це просто жах, а всього у Луцьку 15 бібліотек, а лікарень 4.А в них по 50 і 150 бібліотекарів один на одному сидить попопиває кавусю.
До до Оля Показати IP 21 Березня 2017 17:12
На бібліотекара треба здобувати вищу освіту на пртязі 5-ти років. А цих клоунів по задвірках позбирали, 3 місяці навчнання і все... Все що вони вміють, це фотографуватись на фоні пріусів, та дідуся з бабцею заламати.
Штефан Показати IP 21 Березня 2017 15:35
Оголосіть зарплати як в борців з економікою, детально , по кожному. Марійка дай запіт, і взагалі, ти де пропала, чудо окате.
---- Показати IP 21 Березня 2017 16:11
То хай іде в бібліотеку... Жаба, найстрашніший звір!!!
1 Показати IP 21 Березня 2017 17:23
Правильно треба підняти зарплату в декілька раз а то як посадовцям то платять за те що вони на кріслах просиджують і думають деб то що замутить . Треба дати хорошу зарплату і тоді їм за кожну розкриту справу давати премія а за взятку судити на 20 років хто не виконує роботу виганяти . Бо приходять молоді хлобці і дівчати а ім дають тих несчасних пару тисяч грн за одну квартиру треба такі суми заплатити за комональні і щеж треба істи щось а ціни такі що пару раз пішов в магазин і ЗП немає .
Кандидату бібліотечн Показати IP 21 Березня 2017 20:40
Бібліотеки потрібні-там вибори проводять.Бібліотекарі потрібні-вони в комісіях виборчих перші. А ще цікаво,навіщо вчити 5років формуляри заповнювати?
на сайті батов г ф Показати IP 21 Березня 2017 22:40
Держаудитслужба ну і шутки в тебе як і ти сама Б... ШТАТНІ КАЗКАРІ з Державної аудитерської служби України Західний офіс проводили в черговий раз заказну , або весільну * ревізію * в ЛВПУ . Довіри до такої роботи мало , претензій багато . *************************** Де БАРАНИ які повірять в ЦЮ казку ?****************** Хтось має - СВІТЛУ голову ; в когось - руки ЗОЛОТІ ; ************************** гена батов має - ЖОПУ для приключєній , скільки було пригод-витівок ? для скількох ЖОП ще його НАЙДУРНІШОГО ДИРЕКТОРА ПТО вєсьолий 1квітневий жарт буде ГРАТИ !?
2526 Показати IP 22 Березня 2017 12:54
до ДО . Розігнати цих "клоунів" і взагалі ліквідувати поліцію, щоб нікому в очі не різала. Але до когож Ви шановна "До" побіжите, коли клюне в ... А ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus