USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Серед молоді поділили 175 тисяч

12 Квітня 2012 16:07
Автори 14 проектів на їх реалізацію отримають 175 тисяч гривень від управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.
Про це 12 квітня під час засідання комісії обласної ради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму розповіла начальник молодіжно-спортивного відомства ОДА Галина Карнаухова.
З її слів, на Волині завершився конкурс проектів програм, розроблених громадськими організаціями, та конкурс соціального замовлення.
«Перед конкурсом лунали скарги, що управління упереджено ставиться до учасників конкурсу, бо змушує відкривати рахунки в Державному казначействі. Але нас до цього зобов’язує постанова Кабміну», ‒ розповіла чиновниця.
Як стверджує Карнаухова, цьогоріч у конкурсі взяли участь 18 організацій, які презентували 22 проекти.
«Більшість були соціально важливими та доцільними. Проте конкурсна комісія обрала 14 проектів-переможців, які отримають 175 тисяч гривень», ‒ повідомила вона.
Натомість голова комісії Олег Батюк висловив думку, що в регіоні активізувався громадський рух. Для прикладу, відновили роботу після декілька річної паузи певні громадські організації.
Водночас він занепокоєний тим, що більшість ініціатив спрямовані на молодь Луцька. Мовляв, дуже мало уваги приділяють районам Волині.
У свою чергу Карнаухова сказала, що наступного року більшу увагу приділятимуть проектам, спрямованим саме на молодь із районів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus