USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.32 10.45

Село на Волині – серед переможців проекту ЄС та ООН

4 Жовтня 2016 13:51
Громада невеличкого села Нудиже — серед переможців Проекту «Місцевий розвиток орієнтований на громаду». Його фінансово підтримують Євросоюз і Програма розвитку ООН, гроші також виділяють з обласного і районного бюджетів, вкладає кошти і громада. Завдяки цьому нудиженці зуміли успішно вирішити найзлободенніші проблеми села.

Про це йдеться у сюжеті Волинської регіональної дирекції національної телекомпанії України.

Під час громадських слухань і обговорення громада вирішила, що майже 170 тисяч гривень витратять на місцеву школу. А саме — на енергоощадність.

«У школі замінили 63 вікна і дверний блок», - розповіла член ГО «Спільна справа» Валентина Печоха.

Окрім того, як повідомив директор Нудиженської НВК Олександр Печоха, аби заощаджувати електроенергію, в школі замінили котел, завдяки цьому зменшилися витрати на оплату енергоносіїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus