USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Самовільно зайнята ділянка коштувала підприємству 40 тисяч гривень

30 Січня 2013 15:47
За самовільне зайняття земельної ділянки товариство сплатило 40 тисяч гривень штрафу.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, за втручання Любомльської міжрайонної прокуратури відшкодували понад 40 тисяч гривень шкоди, завданої самовільним зайняттям земельних ділянок.

Любомльський міжрайонний прокурор звернувся до суду із позовною заявою в інтересах держави в особі Пульмівської сільської ради до товариства з обмеженою відповідальністю «ВВ Агро» про стягнення шкоди, заподіяної внаслідок самовільного зайняття земельних ділянок.

Під час перевірки дотримання вимог земельного законодавства, проведеної прокуратурою із залученням спеціалістів державної інспекції сільського господарства у Волинській області на території Пульмівської сільської ради Шацького району, встановили факт користування філією ТзОВ «ВВ Агро» самовільно зайнятими земельними ділянками на землях сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів загальною площею 47 гектарів.

Розмір шкоди, заподіяної внаслідок самовільного заняття земельних ділянок, становить понад 42 тисяч гривень.
Під час судового розгляду позовної заяви товариство добровільно сплатило кошти до бюджету.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
обыВан Показати IP 30 Січня 2013 15:54
Пахне схемою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus