USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Розпустили» кошти Пенсійного фонду

15 Червня 2012 15:59
Кримінальну справу проти начальника управління Пенсійного фонду у Володимирі-Волинському та генерального директора й майстра одного з місцевих підприємств порушив Володимир-Волинський міжрайонний прокурор. Ті, мовляв, допустили розтрату бюджетних коштів.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури в області.

Так, кошти обсягом 70 тисяч гривень головне управління Пенсійного фонду в області виділило на проведення робіт із підсилення несучих конструкцій, реконструкції та ремонту будівлі управління Пенсійного фонду.
Як повідомив Володимир-Волинський міжрайонний прокурор Юрій Луцик, на виконання цих робіт виділили 250 000 гривень бюджетних коштів.

Розпорядником цих коштів став начальник управління Пенсійного фонду України у Володимирі-Волинському. Він і уклав договір підряду із місцевим ТзОВ, яке мало виконати передбачені роботи.

Подальші події відбувалися за попередньою змовою теперішніх фігурантів кримінальної справи.

Однак, майстер ТзОВ організував проведення робіт із явними відхиленнями від вимог проектно-кошторисної документації. Заступник генерального директора ТзОВ в акти приймання виконаних підрядних робіт та в довідки про вартість цих робіт вніс завідомо неправдиві дані, значно завищивши їх об’єми та вартість.

Начальник управління пенсійного фонду підписав вказані офіційні документи, на підставі яких управлінням Пенсійного фонду України в Володимирі-Волинському на рахунки ТзОВ було незаконно перераховано майже 70 тисяч гривень.

У справі триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus