USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Раритети, вилучені у контрабандиста, передали у волинський музей

18 Березня 2016 12:19
Служба безпеки України передала у Волинський краєзнавчий музей культурні цінності, вилучені у контрабандиста. Про це інформують у прес-службі прокуратури області.

Серед старовинних предметів переданих музею: піднос під самовар, виготовлений Товариством латунного і мідепрокатного заводів Олександра Григоровича Кольчугіна (кін ХІХ ст.), копія золотої медалі (часів Кримської війни 1853-1856 р.р.), медаль за «Усмирение польскаго мятежа» Російської імперії, частина трьохстворчатого складеня із зображенням Святого Миколи, православний бронзовий хрест (ХІХ ст.), напрестольний підсвічник (кін. ХІХ-го – поч. ХХ-го ст.), книга «Полное собрание сочинений Кольцова А.В.» (1911 р.) та книга «карманный польско-русскій и русско-польскій словарь» (1868 р.).

У лютому минулого року працівники Управління СБ України у Волинській області затримали громадянина однієї з європейських країн, який намагався вивезти з України сім старовинних предметів, що мають культурну цінність. Любомльський районний суд визнав контрабандиста винним та призначив йому покарання у вигляді штрафу з конфіскацією предметів злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus