USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Проти волинської підприємиці порушили кримінальну справу

26 Вересня 2012 16:33
Раніше засуджена за несплату податків в особливо великих розмірах, службове підроблення та невиплату заробітної плати громадянка Галина знову потрапила в поле зору податкової міліції Волині.

Про це повідомили у прес-службі ДПС в області.

Цього разу, стверджують податківці, у матеріалах кримінальної справи йдеться про її спробу ухилитися від 1646 тисяч гривень податків.

Щоб достеменно встановити свідомий намір жінки-керівника одного із місцевих товариств ухилитися від сплати податків, податковим міліціонерам довелося опитати директорів фірм з Кіровоградщини та Миколаївщини, з якими вона нібито укладала угоди про придбання сільськогосподарської продукції.

Аргументи її бізнес партнерів – слюсаря-сантехніка та безробітного, були переконливі: чоловіки створили підприємства за винагороду без жодних намірів займатися господарською діяльністю та перенапружуватися на посадах директорів і власників створених ними фірм. Що відбувалося з їх бізнесом та хто візував від їх імені документи вони пояснити не змогли. Ще одне реальне підприємство заперечило свої ділові стосунки з волинською фірмою.

Тим часом, податкові міліціонери Волині під час оперативно–розшукових заходів встановили низку фіктивних господарських операцій волинської фірми, які слугували для документального підтвердження понесених витрат, вчинених безтоварних операцій та, відповідно, уникнення податкових зобов’язань.

Через видимість придбання товару, а такі операції відображені у податковому обліку чотири рази, керівник волинської фірми ухилилася від сплати 858,6 тисячі гривень податку на додану вартість та 787,5 тисячі гривень податку на прибуток.

Кримінальну справу відносно керівника ТзОВ розслідує слідчий відділі ДПС в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Чеширский Кот Показати IP 27 Вересня 2012 11:45
Это та самая "Галя"?
Вася до Чеширский Кот Показати IP 27 Вересня 2012 14:37
Судя по всему она........)))) Пора ставать на лыжи Галя. FX муж отобрал, пора рвать когти..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus