USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Прокуратура «відвоювала» КП у приватників

25 Травня 2012 17:11
Комунальне підприємство, яке продали з аукціону, проте за яке не поспішали платити «новоспечені» власники, прокуратура повернула у власність громади.
Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.
Прокуратура Волинської області пред’явила позов в інтересах держави та територіальної громади Волині в особі Волинської обласної ради до ТзОВ «Озютичі Інвест Агро» про розірвання договору, за яким товариство купило цілісний майновий комплекс у Луцьку вартістю 826 тисяч гривень.
Згідно з цим договором, укладеним наприкінці 2011 року, товариство зобов’язувалося сплатити вартість придбаного на аукціоні об’єкту нерухомості протягом 30 днів з дня укладання угоди. Позаяк покупець умов договору не виконав, на захист інтересів держави стала прокуратура Волині.
Як повідомив заступник прокурора області Анатолій Хомич, рішенням господарського суду Волинської області позов прокуратури задоволено в повному обсязі ‒ комунальну власність повернули територіальній громаді.
З товариства на користь держави стягнуть штраф на загальну суму 198 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus