USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Прес-секретарям, радникам та помічникам високопосадовців збільшили зарплати

10 Травня 2016 14:34
Уже за травень працівники патронатних служб у державних органах отримають підвищені зарплати. Ідеться, зокрема, про прес-секретарів, помічників, радників президента, прем'єр-міністра, голови Верховної Ради, секретаря РНБО тощо, - повідомляє ТСН.

Зазначимо, із 1 травня набув чинності закон «Про державну службу», держслужбовцям підвищили посадові оклади. А ось працівники патронатних служб під дію цього закону не підпадають, тож зарплати їм підвищив Кабмін відповідною постановою.

ЧИТАТИ ЩЕ: ГРОЙСМАН «ВІДДЯЧИВ» НАРДЕПАМ ПІДВИЩЕННЯМ ЗАРПЛАТИ

Окладів, вищих за 10 тисяч гривень, документом не передбачено. Проте є чимало премій, надбавок, матеріальних допомог – за інтенсивність праці, за виконання особливо важливої роботи (до 100% посадового окладу), за стаж роботи в держорганах, на оздоровлення, матеріальні допомоги для вирішення соціально-побутових питань (не вище середньомісячної зарплати працівника) тощо. Тобто, враховуючи різні доплати, щомісяця працівники патронатних служб теоретично можуть отримувати вдвічі більше, ніж посадові оклади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 10 Травня 2016 14:47
То не підвищення, а то сльози! Люди добрі, ви порахуйте скільки то в доларах, то копійки за складну роботу
Коля Показати IP 10 Травня 2016 14:53
Сволота все собі а в людей забирають , людям копійки добавляють ,забирають з комунальних послуг а високопосадовцям добавляють. ГАНЬБА ГАНЬБА ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коля Показати IP 10 Травня 2016 15:27
А людям простим пенсіонерам, малозабезпеченим і людям які одержують мінімалку нічого. І коменти чомусь витирають. Що правда буде в очі колоти владцям? хай зають які вони чинуші
покращений Показати IP 10 Травня 2016 16:13
Ви ще досі не прозріли? Спочатку підняли військовим і поліцаям, тепер обслузі і все, тепер народ доїти по повній будуть і ніхто і не вякне!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus