USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Поцуплені гроші ховав у спідній білизні

29 Березня 2012 17:33
Двоє хлопців у Любомлі обікрали місцевий універмаг. Винесли запальнички, антикварну холодну зброю, а також гроші, які один із злодюг заховав у спідню білизну.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
Охоронці Державної служби охорони у Любомлі прибули до місцевого універмагу близько опівночі за сигналом «Тривога на обʼєкті».
Правоохоронці виявили сліди проникнення до закладу торгівлі. Увагу привернула одноповерхова прибудова до «Універмагу» і драбина, якою, як з’ясувалося згодом, і скористалися крадії, аби потрапити в приміщення. За допомогою цеглини вони розбили скло вікна на другому поверсі та вільно потрапили до магазину.
Щоправда, «хазяйнувати» двом парубкам довго не довелося: магазин заблокували по зовнішньому периметру, тож усі шляхи для втечі були перекриті.
На допомогу наряду ДСО прибули також працівники Любомльського райвідділу УМВС України у Волинській області.
При ретельному обстеженні приміщень «Універмагу» нічних візитерів затримали. Ними виявилися 20-річний Володимир та 18-річний Юрій.
Хлопці поцупили дорогі запальнички, антикварну холодну зброю і чималу суму грошей, яку виявили вже у райвідділі міліції у спідній білизні одного з правопорушників.
За фактом вчинення крадіжки затриманим «світить» кримінальна відповідальність, передбачена частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України: позбавлення волі від 3-х до 6-ти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus