USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Поки США та Європу цікавить конфлікт України з РФ - нам даватимуть гроші. Думка

5 Липня 2017 10:29
Допоки США та Європа будуть зацікавлені у конфлікті між Україною та Росією, нам продовжуватимуть надавати кошти і зберігати існуючий політичний устрій.

Про це в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK заявив журналіст, телеведучий Олександр Дубінський.

Гість програми, коментуючи питання щодо ситуації із боргами нашої держави, зауважив, що для того, щоб повернути заборгованість, коли ти не працюєш, то маєш або іще позичати, або ж оголосити себе банкротом.

«Зараз Україна якось там працює, зрозуміло, проте заробіток дуже маленький», – зазначив гість програми та додав, що, на його думку, загроза дефолту дуже висока.

«Висока до того моменту, поки не припиниться фінансування МВФ. Будь-яке припинення взаємовідносин із Міжнародним валютним фондом означає автоматичне банкротство цієї держави. Але вони, напевно, не припиняться, тому що як тільки припиниться співпраця із МВФ, держава-банкрот – це те, що потрібно Росії. І це основа для змін політичних, подальшого розшарування, можливо, подальшого розвалу», – вважає Олександр Дубінський.

Гість програми переконаний, що допоки США та Європа будуть зацікавлені у конфлікті між Україною та Росією, нам продовжуватимуть надавати кошти і зберігати існуючий політичний устрій, так званої партії війни, тобто людей, які перебувають у конфронтації з РФ.

«Щойно інтерес до конфронтації з Росією зникне, нам будуть давати гроші лише за умови зміни політичного вектору і взаємовідносин із Російською Федерацією. Така, на жаль, картина. Та наразі їх нам будуть давати», – вважає Олександр Дубінський.

Гість програми наголосив, що Україна сьогодні не є самостійним гравцем.

«Ні в економічній, ні в міжнародній, ні у фінансовій – у жодній політиці Україна зараз не є самостійним гравцем. У нас зовнішнє управління. Тобто є певні люди, яких ми знаємо і які нам щось говорять, але, по суті, усі їхні меседжі та основні дії продиктовані не ними і це не наш національний інтерес», – заявив Олександр Дубінський.

Що ж до корупції, яка зараз процвітає у державі, журналіст вважає, що, тримаючи людину на гачку, нею можна легко маніпулювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
нострадамус Показати IP 5 Липня 2017 10:56
надають кредитів, а потім будуть забирати борги майном, як зараз забирають в Греції ( супермаркети, аеропорти та інше більш-меш цінне, що приносить дохід)
Країна Показати IP 5 Липня 2017 11:00
Жебраків
123 до Країна Показати IP 5 Липня 2017 15:52
А ви я надіюсь уже в країні "скрєпанутих дураків".
! Показати IP 5 Липня 2017 11:07
Імпонує цей ведучий та журналіст. Але в цей раз від нього виходить абсолютна ахінея і брєд, вибачайте за русизм. Гроші даються під реформи, а зараз саме за виконані реформи, а війна не потрібна нікому ні США, ні Європі, ні Україні. Хоча ні, війна всетаки потрібна одній країні - Педерації, бо не буде війни, не буде й карлона, а разом з ним і вялічія і скрєп. А наразі журналіст дещо перебрав з фантазіями, а своріше озвучив певний заказний матеріал.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus