USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Пенсії підвищили: кому і скільки додали з 1 грудня. Інфографіка

6 Грудня 2020 09:29
В Україні від 1 грудня 2020 року зріс прожитковий мінімум, що передбачено державним бюджетом. Відповідно зросли і прив'язані до нього виплати – пенсії та державні допомоги.

Про це повідомляє Міністерствоі соціальної політики України, передає ТСН.

Сума виплат змінилася, зокрема для непрацюючих пенсіонерів, шахтарів, осіб з інвалідністю внаслідок ліквідації аварії на ЧАЕС, інвалідів внаслідок війни та учасників бойових дій, а також ветеранів війни, членів сімей загиблих ветеранів та деяких інших соціальних груп.
Також було підвищено пенсії членам сімей загиблих ветеранів війни, жертвам нацистських переслідувань з числа осіб з інвалідністю та членам сімей загиблих жертв нацистських переслідувань, пенсії за особливі заслуги перед Україною, соціальна допомога на догляд особам з інвалідністю внаслідок війни, надбавки донорам.

Крім того, зріс мінімальний розмір пенсійної виплати особам з інвалідністю внаслідок війни та учасникам бойових дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
українець Показати IP 6 Грудня 2020 11:01
Ганьба! Простому пенсіонеру на 57 грн підвищили, а ціни кожного дня ростуть, ніхто не контролює цей процес! В країні повна анархія!!!
скептик Показати IP 6 Грудня 2020 12:45
про мінімальну пенсію за віком навіть не згадують. вже за людей не вважає ця дебільна влада
інші пенсіонери до скептик Показати IP 6 Грудня 2020 13:49
цю владу обрали не американці! отож моя пенсія в 2 тис424гр 18коп-вважається дуже великою і жодних надбавок- і ми повинні дякувати бубочці.
скептик до інші пенсіонери Показати IP 6 Грудня 2020 17:04
дурнуватий народ все чекає месію, який прийде і зробить всіх багатими і щасливими. однак замість месії приходять одні чмошники з різного роду шоблою, які нас"""ти хотіли на народ і , прийшовши, гребуть в чотири лапи
Виктор Правдивый Показати IP 20 Грудня 2020 07:35
Называйте вещи своими именами. Не повышение, а индексация. Да и то не соответствующая действительности. Цены на продукты и коммуналку всё съедают.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus