USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Назвали ціну «Ротонди» в Луцьку

19 Червня 2012 15:39
Згідно з висновками експертів літній естрадний майданчик «Ротонда», який розташований в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, коштує понад 410 тисяч гривень. Тож орендарям об’єкту доведеться платити щомісяця приблизно 2,7 тисячі.

Про це 19 червня під час засідання майнової комісії Луцької міськради розповів начальник відділу комунального майна мерії Тарас Яковлев.

Він нагадав, що 7 червня виконавчий комітет міськради погодив рішення про передачу майданчика в оренду громадській організації «Альянс правового контролю».

Нині ж, як пояснив посадовець, виникла необхідність затвердити вартість оренди об’єкту, бо в Методиці нарахування орендної плати цього не передбачено.

Яковлев повідомив, що експертна група визначала вартість «Ротонди» - понад 400 тисяч гривень. «Поки вони (орендарі, - «ВН») не завершили реконструкцію об’єкту, то платитимуть 3% від вартості. Коли здійснять реконструкцію і майданчик запрацює в повному обсязі, то ціна зросте», - сказав чиновник.

Тож він запропонував встановити вартість оренди відновленої «Ротонди» обсягом 8% від її вартості або приблизно 2,7 тисячі гривень.

Комісія підтримала пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 19 Червня 2012 15:48
А повз Ротонду по парку вільно їздять джипи і інші авто, і нікого це не хвилює.
VSC Показати IP 19 Червня 2012 15:55
Абалдеть. Стояла себе в парке развалина, никому не мешала, денег не приносила и тихо ветшала. Нашлись добрые люди, захотели реконструировать развалину, вложить в нее свои средства. Так тут на эти средства нашелся большой рот. Сразу оценили развалину в пол-лимона и уже надо кормить этот рот - платить ему аренду. А попа у это рта не слипнется?
Лариса Показати IP 20 Червня 2012 13:20
Хоч щось. Але можу поділитись досвідом роботи нашої міськради. Коли об"єкт розвалений -нікому не потрібний. Але варто привести до пуття - знаходяться ласі. І орендатор в тому числі, мотивуючи, що були покращення об"єкта на суму вищу за початкову(і нікого не хвилює реальний стан)відсуджує потім вказаний об"єкт, а юристам і власне міськраді по-барабану. Так було з приміщенням на Львівській. Єдине,що втішає - "Ротонда" на виду і на"слуху" - може так не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus