USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Найбільше інвестицій на Волині – з Кіпру

21 Грудня 2012 18:09
Цього року підприємства Кіпру інвестували в економіку Волині майже 118 мільйонів доларів США. Нині ця держава найбільший інвестор краю.
Про це йшлося 21 грудня під час сесії облради.

Так, під час обговорення програми розвитку транскордонного та міжрегіонального співробітництва депутат-«свободівець» Олександр Пирожик поцікавився у начальника «міжнародного» управління ОДА Андрія Ломаги, чому найбільше інвестицій в область «приходить» з Кіпру (117,9 мільйонів доларів США), а друге місце посідають Віргінські (Британські) Острови (65,9 мільйонів).
Також він попросив назвати підприємства з Кіпру, які найбільше вкладають у волинську економіку.
Ломага відповів депутату, що, відповідно до законів України, така інформація засекречена.
Натомість депутат Сергій Слабенко розказав, що, зазвичай, таким чином українські підприємства реінвестують гроші, які раніше вклали в бізнес на Кіпрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Був на Кіпрі Показати IP 21 Грудня 2012 18:44
Навіщо велика і бідна країна? Хіба що кордони охороняти - свої від себе. Як у Росії. А Кіпр- 750 тисяч населення, одна вязниця, де увязнені -іноземці, і великі гроші. Найбільший і найвигідніший по податках офшор світу. І нафти не треба, і руди, і золота. Це - баласт, зайві витрати на видобування.
полішук Показати IP 23 Грудня 2012 13:12
Полішуки-волиняни, давайте погукаємо наших Дідів Морозів - ПАЛИЦЯ, ЄРЕМЕЄВ, ІВАХІВ. Нехай принесуть нам по цукерці і по тарілці баланди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus