USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Наполегливо не видавали зарплату - отримали по справі

8 Квітня 2012 13:05
Кримінальну справу порушили проти начальника Ковельської геологорозвідувальної експедиції Північного регіонального геологічного підприємства «Північгеологія» Сергія Кириченка. Посадовцю закидають безпідставну невиплату заробітної плати своїм працівникам.

Про це інформує газета Волинь-нова.

Слідство розпочалося опісля перевірки інспекцією праці, яку ініціював ковельський міжрайонний прокурор Василь Лопоха.
Так, підозрюваний працює на керівній посаді з 2001 року. Маючи можливість виплачувати зарплату, він спрямував півмільйона гривень на податки та інші обов'язкові платежі. Таким чином, за станом на 1 лютого поточного року заборгованість становить 321,3 тисячі гривень.

Наразі ковельське геологорозвідувальне підприємство проходить процедуру перепідпорядкування, і всі його банківські рахунки закриті. Тому відшкодовувати збитки доведеться столичному відомству, до якого входять місцеві геологи. Начальнику експедиції Сергію Кириченку, котрого призначили її ліквідатором, «світить» штраф від 8 до 17 тисяч гривень.

За словами Василя Лопохи, аналогічну кримінальну справа порушили й проти директора комунального підприємства «Добробут» Михайла Сидоренка, який всі наявні кошти спрямовував на господарські потреби. Наразі всі збитки чоловік повністю відшкодував. Суд оштрафував його.

Загалом, цьогоріч органи прокуратури Волині за фактами безпідставної невиплати заробітної плати жителям області порушили 12 кримінальних справ, 6 з них вже скерували до суду. За прокурорського втручання волинянам виплатили 3 мільйони 105 тисяч гривень зароблених ними коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
працівник Показати IP 9 Квітня 2012 17:22
Вася рулить))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus