USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині зволікають із ремонтом сільських доріг. ВІДЕО

20 Вересня 2012 18:13
На ремонт та будівництво сільських доріг у Волинській області уряд виділив 15 мільйонів гривень. Утім, місцева влада не знає, як використати гроші.

Про це інформує «ICTV».

Майже 15 мільйонів гривень, які держава виділила області для будівництва та ремонту сільських доріг, залежуються на рахунках. Отримані кошти розділили між усіма сільськими радами. Тож, до кожного з місцевих бюджетів надійшла сума обсягом приблизно 4 тисячі гривень.

Однак, на місцях не поспішають використати ці гроші. Однією з причин може стати те, що у казначействі запевняють: гроші в кінці року віддавати не доведеться.

«У залишку близько 15-ти мільйонів на рахунках місцевих бюджетів, все ж кожен господар спішить використати, коли знає, що вони мають кудись повертатися, а так, ну, можливо, є ще якісь причини», ‒ розповідає заступник начальника головного управління державного казначейства у Волинській області Людмила Хвещук.

Ківерцівський район на 27 сільрад отримав трохи більше ніж мільйон. Проте, у цьому році ремонтуватимуть дороги лише у двох сільрадах. Решту ж попросили скинутись грошима.

«Зараз ми придумали такий варіант, що сільські ради скидаються в одну, дві, три сільради, ми проводимо капітальне будівництво кілометра дороги, наприклад, щоб люди побачили реальне використання коштів, а не ямкові ремонти, що їх не видно, де ті гроші пропадають», ‒ заявляє голова Ківерцівської райдержадміністрації Зіновій Колісник.

За 3 місяці на Волині мають з’явитися кілька кілометрів нових шляхів – асфальтованих та щебеневих. Чиновники виправдовуються, з будівництвом не зволікали б, якби паперової тяганини було менше. На затвердження численних проектів та дозволів втрачається дорогоцінний час, а ціни підвищуються і ям cтає більше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Любомльчанин Показати IP 20 Вересня 2012 19:27
"Вміле господарювання, "дорогого" нам, бориса петровича ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus