USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині посадовець «пішов під суд» через курей

31 Липня 2012 19:45
Неправдива інформація щодо кількості курей на підприємстві підвела директора птахівничого підприємства «під суд».

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Неправдиву інформацію щодо фактичної кількості племінного поголів’я курей подав до утвореної Міністерством аграрної політики комісії асоціації птахівничих підприємств «Птахопром України» керівник одного з підприємств Волині. Внаслідок цього сільгосппідприємство незаконно одержало бюджетну дотацію обсягом понад 100 тисяч гривень.

Прокуратура Маневицького району направила до суду кримінальну справу, порушену щодо цього директора, за фактами зловживання повноваженнями, службового підроблення та шахрайства з фінансовими ресурсами за частиною 1 статті 364-1, частиною 1 статті 366, частиною 1 статті 222 Кримінального кодексу України.

У ході досудового слідства матеріальні збитки, завдані державному бюджету України, повністю відшкодовані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus